Informatie prijsstijging

Na onze maandelijkse bespreking samen met ons maatwerkbedrijf zijn wij tot de conclusie gekomen dat wij helaas de prijs van onze SKY zullen moeten verhogen. 

Jullie hebben het vast al gehoord of gelezen dat de grondstofprijzen reeds enkele maanden onder druk staan. Helaas ontsnappen ook wij niet aan deze situatie, en is onze productiekost sterk gestegen. Deze situatie zal ook niet meteen veranderen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt onze prijzen aan te passen. Wij vinden dit zeer vervelend en hebben enorm ons best gedaan deze prijsstijging zo mild mogelijk te maken.

Wij hebben besloten de prijs momenteel met €10 te verhogen, om zo de verandering rustig door te voeren. Maar vanaf 27/09/2021 zal de prijs in totaal met €40 stijgen. Hou hier zeker rekening mee indien je reeds interesse hebt in onze SKY. 

Deze prijsstijging is over heel onze markt waar te nemen. Afhankelijk van verschillende factoren (zoals vaste contracten, grote voorraden, afkomst materiaal,...) zal deze stijging bij sommige ondernemingen zwaarder vallen dan andere.

Als kleine onderneming genieten wij helaas niet van grote voorraden met vaste prijzen. In de plaats werken wij samen met een Belgisch maatwerkbedrijf. Dit maakt onze productie lokaal, handgemaakt en maatschappelijk verantwoord. Onze materialen verzamelen we bij Belgische en Europese leveranciers. Onze krabpalen zullen blijven worden gemaakt met de focus op onze waarden: lokale economie, kwaliteit, duurzaam en met een hart voor katten.

Wij bedanken jullie graag voor jullie begrip en lieve woorden tijdens deze lastige situaties het afgelopen jaar! En wij zijn blij dat we jullie en jullie pluizige vriendjes een stijlvolle en stevige krabpaal kunnen aanbieden, waar iedereen blij mee is.

Groetjes,

Julie 🐾