🐾 15 days risk-free testing           🚚 Free delivery and return           ⭐ 3 year warranty

Met veel liefde handgemaakt in België

Mariasteen - Furrniture


In het eerste jaar van ons Furrniture verhaal, maakten wij de krabpalen zelf in onze atelier. Een toenemende groei in het aantal orders maakte het ons moeilijk op tijd te leveren. Dus we gingen op zoek naar hulp.

We vonden de perfecte partner om onze productie uit te breiden. Omdat kwaliteit en duurzaamheid belangrijke eigenschappen zijn van Furrniture, kozen we ervoor om samen te werken met een Belgisch maatwerkbedrijf. Hierdoor blijft onze productie lokaal, handgemaakt en sociaal & maatschappelijk verantwoord. 

Meet Mariasteen

Mariasteen vzw is een Belgisch maatwerkbedrijf, gelegen in West-vlaanderen, dat mensen tewerkstelt die niet in het ‘reguliere’ arbeidscircuit terecht kunnen. Zij geloven in de mogelijkheden van personen met een beperking en creëren kansen op een gelukkig en zinvol leven. 

Mariasteen - Furrniture

Sinds eind 2020 zetten ze zich elke dag in voor de productie en logistiek van Furrniture. Een samenwerken waar we zeer dankbaar en trots op zijn. Hun expertise helpt ons, als starter, om onze productie uit te breiden en te verbeteren. Ze nemen ook de E-fulfilment op zich, wat voor ons een grote hulp is. Onze krabpalen worden gemaakt met de focus op onze waarden: kwaliteit, lokale economie, duurzaam en met een hart voor katten.


Onderstaand filmpje geeft je een blik achter de schermen, waar onze krabpalen gemaakt en netjes verpakt worden.